Regulament 2020

Columbodrom Tricolor

Columbodromul „Tricolor” are onoarea să invite toți columbofilii din România, dar și din străinătate, la ediția din 2020. Organizatorii urează succes tuturor participanților la a doua ediție și anume cea din 2020. De asemenea, lansează invitația tuturor columbofililor din țară și străinătate să urmărească săptămână de săptămână evoluția campionatului și chiar să devină ei înșiși competitori în edițiile viitoare.

Capacitatea maximă a columbodromului este de 1200 de porumbei.

Taxa de înscriere a unui porumbel în columbodrom este de 50 € porumbel; se poate înscrie orice columbofil din țară sau străinătate cu minimum 2 porumbei, maximul nefiind limitat.

Crescătorii care vor trimite 5 pui plătiți vor putea trimite încă 1 pui gratis, iar cine va trimite 10 pui vor putea trimite încă 3 pui gratis.

Porumbelul AS va fi stabilit de ceas după sistemul benzing.

Porumbeii trebuie să fie însoțiți obligatoriu de pedigree, talon de proprietate și să aibă inele 2020.

Primirea porumbeilor este deschisă în intervalul 01 martie – 15 martie 2020.

Porumbeii care nu trec de perioada de carantină se pot înlocui până la data de 25 mai 2020. În cazuri de forță majoră (ex: epidemii, Gripă Aviară, vreme rea), organizatorii își rezervă dreptul de a modifica programul de antrenamente și concursuri, inclusiv data și distanța de la care se va face la primirea porumbeilor în columbodrom.

Constatarea porumbeilor se va face cu sistem Benzing Live.

Crescătorii își vor putea urmări sosirile porumbeilor chiar și pe telefonul personal.

Porumbeii sosiți la etapa finală vor face obiectul unei licitații organizate pe un site de specialtate.

Banii obținuți din licitație, pentru fiecare porumbel licitat, se împart în mod egal între proprietarii porumbeilor și organizatorul columbodromului (suma ce rămâne după achitarea comisionului către administratorul site-ului de licitație).

Porumbeii care nu se licitează vor putea fi răscumpărați de proprietari în termen de 10 zile de la finalizarea licitației contra sumei de 100 de RON după care vor intra în posesia columbodromului.

După etapa finală vom organiza o etapă DERBY la peste 500 km. La această etapă nu vor participa primii 20 de porumbei sosiți în finală și primii 10 AS.

Costul activării pentru etapa DERBY este de 200 lei / porumbel și este opțional.

Porumbeii care nu vor fi activați de proprietar în primele 5 zile de la sosire, pot fi activați de oricare altă persoană.

Premiile vor fi calculate în funcție de numărul porumbeilor activați, astfel: 15% din total revin organizatorilor, iar restul se împart egal primilor 15 porumbei sosiți.

Festivitate de premiere va avea loc în ziua în care se va desfășura etapa finală. Etapa finală va avea loc la Viena în data de 5 septembrie 2020.

Loc. Zadareni, Jud. Arad

0745.563.305 – Sami

0745.229.127 – Dan

About admin_tricolor

Check Also

Premii și plan de zbor 2019

🔥FINALA – VIENA LOC 1 – 8000 EUROLOC 2 – 5000 EUROLOC 3 – 2000 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *